FHHD 2024 konference og bestyrelsesarbejde

Jeg deltog i FHHD’s årlige konference 15-16. marts på Fyn. FHHD står for Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark og er en brancheforening på omkring 100 medlemmer.

Det er tredje år i træk, at jeg er med. Jeg ser det som efteruddannelse og networking. Der er på hver konference et hovednavn som underviser, og det har været navne fra udlandet de 3 gange jeg har deltaget.

I år var hovednavnet Karl Smith, en spændende mand fra England med en tilsvarende spændende baggrund fra det britiske militær og politi. Altså indtil han kom grufuldt til skade og forsøgte at tage sit eget liv, men herefter fik hjælp fra en dygtig hypnotisør, hvorefter alt så begyndte at vende.

Jeg ville egentlig gerne have deltaget søndag d. 17/3 også, men havde nogle andre gøremål.

Jeg var ordstyrer på årets generalforsamling som blev afholdt i forlængelse af lørdagens program. Her blev jeg også valgt til bestyrelsen og vi konstituerede os bagefter, med mig som formand (jeg overtaget efter den afgående formand Tonny Læbel som jeg arbejdede sammen med i EpIQlearning, og som jeg kender rigtig godt).

Det er et stærkt hold som er sat, og jeg glæder mig til at indgå i teamet og at være med til at rykke foreningen endnu mere fremad.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com