Priser & vilkår for Hypnose Nord

Almindelig terapi

Mine generelle priser er DKK 1499,- pr. session (1 1/2 time).

Beløbet afregnes efter hver session i klinikken som kontant, straksoverførsel via mobil (konto  8117-0001606349) eller MobilePay.
Pr. 1. oktober 2023 opkræves betaling via MobilePay et gebyr på DKK 15 pga. nye betingelser hos MobilePay* (session = DKK 1499 + 15 = 1514).

*Vedr. MobilePay: 
Det er mit indtryk, at der er mange mennesker som ikke er obs på de gebyrer som udbydere af betalingsløsningerne tager. Dels ønsker jeg at gøre opmærksom på dette via fuld gennemsigtighed (og på hvilke fordele kontanter indebærer) og dels er der mange erhvervsdrivende som desværre – lige som jeg – må sende disse gebyrer videre til kunderne. 

Er der tale om ONLINE opkræves beløbet inden sessionen via kontooverførsel (8117-0001606349) som den foretrukne mulighed eller MobilePay.

For de fleste problemstillinger skal du regne med 3-5 behandlinger (gennemsnittet er 4) strukket ud over tid. Enkelte behandlinger kan dog klares under en enkelt session. Jeg plejer at være god til at give en indikation, når du ringer ind til en uforpligtende konsultation, så benyt dig endelig af muligheden (du finder en kontaktformular længere nede på siden).

Rygestopforløb

Rygestop sælges kun som forløb til DKK 2399,- (der betales inden sessionen, hvis forløbet vælges som et online forløb). Dertil kommer DKK 23 i MobilePay gebyr (se noten længere længere oppe), hvis du afregner med MobilePay, altså i alt DKK 2422.

Tilbydes både som forløb med fysisk fremmøde såvel som ONLINE (min succesrate er lige så god online).

Pakketilbud (salg af forløb)

Det må forventes, at jeg gradvist går mere over til at sælge forløb (pakketilbud) fremfor enkeltsessioner, selvom du altid – hos mig – kan vælge at betale for sessionerne enkeltvis. Betaler du for en pakke på 5 behandlinger med det samme, får du et samlet tilbud på DKK 6999, og det inkluderer en hypnoseoptagelse som vil blive skræddersyet til dig og din problemstilling.

Henvisninger og forsikringer

Det er desværre ikke almindeligt forekommende i Danmark, at man kan få en lægelig henvisning til hypnoseterapi, eller at forsikringer dækker behandlingerne. Til gengæld vil jeg sige, at behandlingerne i sig selv er effektive og effekten blivende.

Handelsbetingelser

Ifl. den gældende lovgivning må der ikke udstedes garantier for behandling via terapi, og den holder jeg mig til. Det er samme praksis hos læger, tandlæger, sygehuse, fysioterapeuter og andre behandlere i sundhedssystemet.

Og hånden på hjertet, kan man aldrig garantere for noget, når det foregår gennem andre mennesker. Jeg vil dog love dig, at jeg vil yde mit maksimale for at hjælpe dig til at nå de resultater du søger. Jeg er ansvarlige for processen og du er selv ansvarlig for resultatet.

Der ydes ikke refusion hvis resultater ikke opnås. Til gengæld giver jeg en gratis opfølgende session for mit rygestopforløb, hvis resultatet – mod forventning – ikke skulle opnåes i første forsøg. Den opfølgende session kræver dog, at du aftaler den indenfor 60 dage fra den første session (efter de 60 dage anses du for værende afsluttet).

Manglende deltagelse i, forpligtelse til eller kommunikation fra kundens side kan resultere i øjeblikkelig afslutning af behandlingsforløbet.

Vedr. forudbetalte ydelser (så som rygestop) følger jeg købelovens bestemmelser om fortrydelsesret.

Afbudspolitik: 

  • Der opkræves en fuld session for afbud med kortere varsel end 24 timer.
  • Manglende fremmøde til session uden varsel betragtes som afholdt session.
  • Ved udeblivelse i mere end 15 minutter anses sessionen for afholdt.

Du er ansvarlig for at have programmer, udstyr og forbindelse til at afholde sessionen.

Ved betaling accepterer du disse betingelser.

Ændringer i disse betingelser kan ske uden forudgående varsel.

Sidst rettet: 13. juni 2023. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com