fbpx

Rygestop er en almindelig, omend desværre meget udbredt form for psykisk afhængighed.

Selvom der er mange der tror, at afhængigheden er fysisk, er det efter min bedste mening mere en psykisk afhænghed (nikotinen er også hurtigt ude af kroppen efter et rygestop, typisk efter 48 timer). Og egentlig foretrækker jeg, at kaldet det for en rygevane.

Forbered dig på, at vi vil teste din motivation. For hvis ikke den er fuldt til stede, er det den der skal arbejdes med i stedet.

Undersøgelser har vist at ca. 5% er i stand til at tage en “kold tyrker” og kvitte tobakken fra den ene dag til den anden blot vha. viljen. Det er et fåtal, og mange af klinikkens klienter har forgæves forsøgt at stoppe tidligere, hvorfor det nok snarere er sandsynligt, at du er blandt de 95% andre. Selvom fx fabrikanterne af nikotinpræparater har travlt med at tale nikotinafhængigheden op, er denne (fysiske) afhængighed til at overse, og giften er hurtigt ude af kroppen igen.

Og det er desværre helt normalt, at det er svært for de fleste, at stoppe med at ryge, og at holde det. En stor del af de tilbud der findes går nemlig gennem din bevidsthed. Din underbevidsthed vil med stor sandsynlighed have en anden opfattelse af situationen.

Jeg har gjort rygestop til eet af mine specialer, og mine metod er unik i den forstand at vi indgår i en direkte dialog med din underbevidsthed, og – på dine bevidsthedsmæssige vegne – hjælper med, at lave en ny aftale. Derfor virker metoden, og derfor holder resultatet. Almindelig hypnose, som ikke inkluderer dialogen, er ikke engang en vej til en sikker succes.

Det er et fåtal som behøver en opfølgning, men skulle det mod forventning ske, tilbyder jeg at give denne på min regning.

Aktuelt er succesraten på omkring 91% efter første session, og 98% efter anden session. De sidste 2% kan sandsynligvis forklares ved, at klienten ikke havde den indre motivation der er nødvendig.

Jeg har lavet så mange rygestop, at jeg har valgt at oprette en særskilt website, som går mere i dybden med forløbet. 

Du finder den her: www.kvitobakken.dk