Rygestop

Lidt om rygning og rygestop

Rygning er en almindelig, omend desværre meget udbredt form for psykisk afhængighed.

Selvom der er mange der tror, at afhængigheden er fysisk, er det efter min bedste mening mere en psykisk afhænghed. For nikotinen er også hurtigt ude af kroppen efter et rygestop – typisk efter 48 timer. Og egentlig synes jeg det er mere rigtigt, at kalde det for en rygevane.

Og det er præcist her, at mit rygestop med hypnose vil sætte ind, da det er blandt de førende forløb i Aalborg, Nordjylland og online.

Men forbered dig på, at jeg vil teste din motivation inden jeg tør at tilbyde dig et hypnose rygestop. For hvis ikke motivationen er fuldt til stede, er det den der skal arbejdes med i stedet.

Undersøgelser har vist at ca. 5% er i stand til at tage en “kold tyrker” og kvitte tobakken fra den ene dag til den anden blot vha. viljen. Det er et fåtal, og mange af klinikkens klienter har forgæves forsøgt at stoppe tidligere. Derfor er det nok snarere sandsynligt, at du er blandt de 95% andre. Selvom fx fabrikanterne af nikotinpræparater har travlt med at tale nikotinafhængigheden op, er denne (fysiske) afhængighed til at overse, og giften er hurtigt ude af kroppen igen.

Og det er desværre helt normalt, at det er svært for de fleste, at stoppe med at ryge, og at holde det. En stor del af de tilbud der findes går nemlig gennem din bevidsthed. Din underbevidsthed vil med stor sandsynlighed have en anden opfattelse af situationen. ind

@user4048516395450 Er du klar til at blive RØGFRI? Er du træt af morgenhoste, dårlig kondi og dårlig lugt? Smider du for mange penge ud af vinduet? Hvis du er tilstrækkelig motiveret kan du kvalificere dig til mit effektive rygestopforløb med hypnose (online eller fysisk fremmøde). Sikr dig en tid til en gratis og uforpligtende samtale ved at booke mig på www.hypnose-nord.dk. #Hypnose #hypnoseterapi #rygestopkampagne ♬ original sound - Brian John McCullen Dahl

Rygestop – eet af mine specialer

Jeg har gjort rygestop til eet af mine specialer, og mine metode er unik i den forstand at vi indgår i en direkte dialog med din underbevidsthed. På dine bevidsthedsmæssige vegne – hjælper jeg med, at lave en ny aftale. Derfor virker metoden, og derfor holder resultatet.

Almindelig hypnose, som ikke inkluderer dialogen, er desværre ikke engang en vej til en sikker succes.

Det er et fåtal som behøver en opfølgning, men skulle det mod forventning ske, tilbyder jeg at give denne på min regning.

Aktuelt er succesraten på omkring 91% efter første session, og 98% efter anden session. De sidste 2% kan sandsynligvis forklares ved, at klienten ikke havde den indre motivation der er nødvendig.

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om din rygestopudfordring og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com