Behandling af stammen

Behandling af stammen – om problemet

 

Stammen er en taleforstyrrelse, hvor taleflowet forstyrres på grund af gentagne eller forsinkede lyde, ord eller sætninger. Det kan føre til forvridning af ord eller lyde og pause i talestrømmen. Stammen kan være forårsaget af en række faktorer, herunder genetiske, neurologiske og psykologiske faktorer. Behandling af stammen kan finde sted vha. hypnoseterapi i mange tilfælde.

Det kan være en alvorlig hindring for kommunikation og kan føre til lav selvtillid og social isolation.

Nogle har haft problemet allerede tidligt i livet mens andre har fået det senere pga. forskellige påvirkninger.

Der er ingen kendte enkeltårsager til stammen. Det menes imidlertid, at både genetik og miljø spiller en rolle i udviklingen af stammen. Stammen kan også udløses af stress, angst eller traumer.

Stammen

Hypnose mod stammen

 

Hypnose har vist sig at være effektiv imod stammen i flere tilfælde, og vi kan ret hurtigt teste, om det vil have effekt på dig.

Hypnose kan hjælpe med stammen på flere måder. For det første kan hypnose hjælpe med at reducere stress og angst, som kan forværre stammen. Det kan også hjælpe med at ændre den måde, personen tænker på stammen på. Nogle mennesker med stammen føler sig flove eller frustrerede over deres taleproblemer, og hypnose kan hjælpe med at ændre deres holdninger og overbevisninger om stammen.

Hypnose kan også hjælpe med at ændre talerytmen og reducere gentagelser eller blokeringer. Hypnoseterapi kan hjælpe med at øge personens opmærksomhed på deres tale og hjælpe dem med at kontrollere deres vejrtrækning og tale tempo.

Hypnose kan måske ikke – som sådan – helbrede stammen, men det kan hjælpe med at reducere symptomerne og forbedre taleflydigheden væsentligt.

Det er også vigtigt at bemærke, at hypnose ikke virker for alle mennesker med stammen.

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om din stammen og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com