Land drømmejobbet med skjulte teknikker

Kender du udfordringen?

Hvis du er på randen af, eller måske er fyldt op af frustration fordi du – pga. de ansættende lederes eller HR personers snæversyn, ikke kan finde et nyt job. Ja så er dette kursus måske det der skal til, for at du kan bryde tilstanden.

 

I mange tilfælde skyldes udfordringerne bevidste såvel som ubevidste fordomme og bias hos de ansættende ledere og/eller HR-personer. Dette leder til meget større udfordringer for folk som har et handikap, er mere introverte, har en anden etnisk baggrund end Dansk, har passeret de 50,  har et ”forkert” køn ift. branchen eller flere andre årsager. Det kan også være, at der er risiko for at man mener du er enten overkvalificeret, ”for dygtig” (ja, vi har stadig en Jantelov i dette land) eller modsat, at du har for lidt erfaring.

 

Du synes efterhånden, at du har prøvet alt, men enten kommer du ikke til samtale, eller også bliver du fravalgt, selvom du omsider er sluppet gennem nåleøjet. Du har måske modtaget masser af velmente gode råd fra diverse aktører, herunder Jobcentret, fagforeningen eller via et outplacement forløb. Det hele truer din økonomi, udløser angst for fremtiden og tærer på dit sociale velbefindende. Du savner måske også at have indhold i tilværelsen, at have noget at stå op til, og det at være social.

 

Men tænk nu, hvis der alligevel var en vej igennem… En vej som ikke særligt mange mennesker kender til. Man siger jo, at hvis noget ikke virker, skal man prøve noget nyt.

 

Du kan fortsætte med at opdatere dit CV i en uendelighed, og at rende til samtaler. Men der er risiko for, at det hele ender i en endnu større frustration, hvis ikke du skifter taktik. For vilkårene kan du ikke ændre på, men du kan ændre på din tilgang til det hele.

 

 

Om dette kursus

Den vej som vi taler om er en vej som bygger på et dybt kendskab til, hvordan det menneskelige sind virker, og som kan udnyttes ved at lære at bruge de rette teknikker. Vi kan godt kalde det manipulation, det er ikke i sig selv noget problem, så længe det bruges i det godes tjeneste. Det er dog vigtigt at du selv udviser en passende etik og moral.

 

Du ønsker forhåbentlig ikke selv, at bestride et job som hjernekirurg, hvis du ikke har en anelse forstand på hvad den grå masse inde i hjerneskallen består af. Men det handler om, at du selvfølgelig har dine kvalifikationer i orden, og det er synd, både for dig, for arbejdsgiveren og for verden, at dine talenter ikke kommer i spil. Og alle bruger jo i grunden de tricks og features de har. Hos nogen er det måske et godt udseende fra naturens side, som giver dem gode kort på hånden.

 

Og eet eller andet sted, synes det jo at være totalt unfair.

 

Så hvad er det for nogle teknikker som der tales om?

 

De skjulte NLP teknikker

 

Hvis du har set engelske Derren Brown eller måske danske Jan Hellesøe manipulere tilfældige mennesker ved hjælp af NLP (Neuro Linguistic Programming) og hypnotiske teknikker, kan det være, at vi deler vores fascination for, hvad der er muligt:

 

Hvordan pokker får man et vildt fremmed menneske på gaden til at give sig sine personlige ejendele som mobil, tegnebog og nøgler?

 

Hvordan får man folk til pludseligt at glemme hvilken station de skal af ved i metroen?

 

Hvordan får man en meget erfaren taxachauffør i London til pludselig IKKE at kunne se London’s store pariserhjul (”London Eye”) selvom det er lige for næsen af ham, og måske én af de mest kendte attraktioner i London?

 

Hvordan får man på 15 minutter overbevist en 100% videnskabelig funderet ateist om, at der findes en Gud?

 

Hvordan får man et andet menneske til at gå ind i en butik og stjæle en stor fladskærm fra udstillingen?

 

Hvordan får man folk til at acceptere blanke stykker papir som betaling for en dyr vare?

 

Det er denne slags teknikker vi taler om, selvom det her handler om underholdning.

 

Teknikkerne er dog de samme, og disse kan anvendes på få minutter, hvilket er kritisk i jobsøgningssammenhæng.

 

Det siges, at de ansættende indenfor de første 2 minutter af samtalen, allerede har vurderet om du er den rigtige ift. stillingen, og at de bruger resten af samtalen på at styrke deres overbevisning. De fleste ansættende er ikke engang klar over forholdet, idet det sker ubevidst. Men det betyder så, at vi ”sætter en fod i døren” indenfor de første par minutter.

 

Hvad gør vi så i praksis?

 

Men for overhovedet at komme til samtale, skal du jo udvælges. Det er derfor et must, at vi forholder os til begge trin, altså både ansøgningen og selve samtalen. Dvs. i nogle tilfælde kan du selvfølgelig vælge at være opsøgende og springe selve ansøgningen over. Derved er du allerede ude over første store forhindring.

 

Vi adresserer dog begge trin på dette kursus, dvs. der er i virkeligheden 3 trin, for det at ringe til virksomhedens ansættende leder, er også en del af det.

 

Det må understreges, at det ikke er muligt at udstede nogen for garanti om at du udvælges, hverken på basis af din ansøgning eller under samtalen. De tricks du lærer virker fx ikke på alle. Derren Brown, som er én af de dygtigste manipulatører på området, siger at det virker på ca. 2/3, og selvom han er i særklasse hvad angår hans evner og du er begynder, vil du sandsynligvis opleve, at du forøger dine odds betragteligt. Og jo mere du øver dig, jo bedre bliver du.

 

Dette kursus er lavet så du får den rette teori, men også indføres trin-for-trin i teknikkerne, som vi øver sammen. Der bliver i det hele taget masser af øvning på dette modul, både under selve undervisningen og forhåbentligt bagefter. For øvning og forberedelse er super vigtig. Viden gør det ikke alene.

 

 

Hvad kan du bagefter?

Lære at omgå folks forudindtagethed og at omgå deres kritiske sans som kan øge dine chancer betragteligt i jobsøgningsøjemed. Lære at tage udgangspunkt i det, som arbejdstagerne – mere eller mindre ubevidst – vil vurdere som en svaghed, dvs. dit ”handikap” (alder, køn, etnicitet mv.) og at bruge det til din fordel.

 

Du vil endvidere erfare, at teknikkerne også kan bruges i andre situationer, hvor det gælder om at øge din indflydelse.

 

Vi gennemgår de forskellige faser, lige fra at du ringer til modtageren for et stillingsopslag til at du skriver en ansøgning + CV og sidder i en ansættelsessamtale.

Du lærer om NLP begrebet Rapport, som kort fortalt er “harmoniske svingninger mellem mennesker” og noget som hjernens spejlneuroner tager sig af. Rapport er en forudsætning for, at vi oplever en kommunikation  som værende god.

Pace & Lead er NLP begreber som handler om, at du – for at kunne lede andre (lead) – først må pace andre. Ved at pace kan du “få andre ombord”. Det handler om kropssprog og sprogbrug.

Her lærer du, at du ved at afbryde et instinktivt baseret mønster (fx et håndtryg) kan forvirre og skabe en form for trancetilstand.

Her introduceres du til ankre og hvordan de bruges. De kan fx bruges til at forankre bestemte følelsesmæssige tilstande til en bestemt berøring, et bestemt ord eller syn.

Embedded (skjulte) kommandoer, hvor du på elegant vis – både på skift og mundtligt, kan lægge hypnotiske ordrer ind i modparten.

NLP repræsentationssystemer handler om, at vi alle har en foretrukken modalitet, som enten kan være visuel, auditiv, kinæstetisk eller auditiv digital (logisk). Den viden kan du bruge til at “pejle” dig ind på modtagerens stærkeste “frekvens”. Du kan også bruge det til at optimere dit sprog på en sådan måde, at det går renere ind.

Om brug af det hypnotiske sprog som indebærer manipulerende elementer af forandring of opfattelse.

Sproglige sætninger er specielle sætningskonstruktioner, som forudsætter noget bestemt. Brugen af disse sætninger kan bruges manipulerende.

Her lærer du om, at du ved at fortælle små historier med en bestemt indbygget mening, kan slå modtagerens hjerne ind i det rette “schema” (associere det med et bestemt emne, som fx. ordet “gulerod” der kan give associationer til ordet “kanin”). Du lærer også om, hvordan historier er med til at starte en hypnotisk søgeproces.

Suggestioner er forandringsskabende sætninger dvs. forslag om forandring, som plantes i hjernens sind.

Posthypnotisike suggestioner er suggestioner om, at en ønsket forandring allerede har fundet sted. De beskriver effekten ved forandringen, og kan bruges til øge overbevisningen.

Dato og omfang

Sandsynligvis i 2025.

  • Undervisning over 2 1/2 dag (sandsynligvis fredag, lørdag, søndag) svarende til ca. 20 timer.

Underviser

Brian John McCullen Dahl, som ud over en stærk baggrund indenfor NLP har Brian det med i sin bagage, at han har været jobrådgiver for bl.a. AS3 og 22 års ledelseserfaring og dermed erfaring med at ansætte andre.

Brian John McCullen Dahl profilbillede, kontaktinformation, hypnoseterapeut, terapiformerne stressbehandling, hypnoseterapi mod stress

Sted

Undervisningen foregår i lokaler hos Nibe Erhvervspark, Skalhuse 5, 9240 Nibe samt evt. online.

Hvis man har brug for overnatning kan der laves en aftale med Nibe Camping som også tilbyder overnatning i hytter. Kontakt os gerne, hvis du har ønske herom, og hvis du ikke har en makker.

Pris

DKK 6899,-

Der er flere muligheder for betaling:

1) Hele beløbet på een gang

2) Depositum på DKK 2000 plus resten 1 måned inden kursusopstart.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com