Kontaktinformation

Herunder finder du kontaktinformation, kort og praktiske oplysninger for Hypnose Nord. Klinikken er hjemhørende i Aalborg Kommune.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine udfordringer, er du altid velkommen til at ringe til mig på +45 3065 4863. Jeg er specialisten der hjælper dig med din forandring, også der hvor andre har givet op. Og jeg giver gerne et overblik over, hvor mange sessioner du behøver og hvad du i det hele taget kan forvente.

Tillad gerne dig selv at stille alle tænkelige spørgsmål og tvivl du måtte have om hypnose og om behandlingen, for tilliden til terapeuten såvel som til metoden og processen er afgørende.

Kontaktinformation

Nibe Erhvervspark

Skalhuse 5

9240 Nibe

CVR. Nr. 32000738

Telefon: +45 3065 4863

E-mail: info@hypnose-nord.dk

Der er gratis parkering ved erhvervsparken og 2 ladestandere til el-biler.

Bus nr. 950x, 50 og 100 holder lige overfor.

Stedet er ca. 15-20 min. væk fra Aalborg i bil.

Receptionen er ubemandet. Du kan melde din ankomst via infoskærmen lige foran dig.

Der er en sofa i receptionen og stole ude på gangen, som du frit kan benytte mens du venter på at komme ind. Kommer du i rigtig god tid, er du også velkommen til at tage en kop kaffe med inde fra kantinen (til højre for receptionen).

Klient i hypnosestolen

Klinikken er også ejer af domænet https://kvittobakken.dk/ 
dedikeret mine populære rygestopforløb, og ovennævnte kontaktinformationer gælder også her. 

For information om mig som ejer og terapeut, se siden  “Om mig“.

 

Brian John McCullen Dahl profilbillede, kontaktinformation, hypnoseterapeut, terapiformerne stressbehandling, hypnoseterapi mod stress

Klinikken er beliggende i Nibe Erhvervspark. Nibe Erhvervspark er et indbydende kontorhotel med en række forskellige virksomheder, og ikke mindst behandlere ligesom mig selv (jeg holder til i det afsnit som vi kalder for “behandlingsgangen”, hvor bl.a. psykologer og fysioterapeuter også holder til).

Ejendommen indeholder flere moderne møderum, som jeg også benytter af og til, til mine kursusaktiviteter og informationsmøder.

 

Nibe Erhvervspark, kontaktinformation
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com