Uddannelser og kurser

Uddannelser

Vi tilbyder hele 3 uddannelser med certificering, hvorfor de 2 første er målrettet hypnose/psykoterapeuter. Der er tale om henholdsvis en basisuddannelse og en (Master) overbygning.

Uddannelserne bygger videre på den uddannelse som vi udviklede i regi af epIQlearning i Aabenraa (et partnerskab med tidligere formand for FHHD – Tonny Læbel). Uddannelserne er unikke i den forstand, at den bygger på hele 2 meget forskellige tilgange til faget samt indeholder relevant overlap med NLP.

Ønsker man at tage uddannelsen udelukkende for at udvikle sig selv, som menneske såvel som leder, bør man tage uddannelsen Den PisseGod (selv)Leder, som er skræddersyet til den der ønsker at blive bedre til at lede sig selv. Den indeholder rigtigt mange af de samme værktøjer som for terapeutuddannelsen, men uden at der udføres egentlig terapi. Til gengæld er der tilført betydelig viden hvad angår selvindsigt.

Kurser

Vi tilbyder desuden disse kurser. Flere af dem indgår – som moduler – i uddannelserne. De fem første er de samme moduler som indgår i både Master uddannelsen til hypnoseterapeut og i uddannelsen Den PisseGode (selv)Leder.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com