PisseGod Ledelse

PisseGod Ledelse hedder min seneste (og indtil videre eneste) bog 🙂

Strengt taget har det ikke så meget med hypnose at gøre (og så alligevel…). Men sagen er, at jeg har 22 års ledelseserfaring fra store såvel som små danske og internationale virksomheder.

For mere end 2 år siden begyndte jeg at skrive en bog, som var målrettet nye ledere. Min medforfatter er Leise Astrid Passer Jensen. Leise er selvstændig virksomhedskonsulent i Agilit.

Vi tager fat på nogle myter og paradokser i ledelse, og argumenterer for, at vi alle er ledere. For vi er ledere i vores eget liv.

Der hvor bogen overlapper med min hypnose-praksis er bl.a. omkring det, at være autentisk, at være “en kriger” og at udvikle mere bevidsthed.

Vi forventer at skulle ud og holde diverse foredrag om bogens indhold. Vi er i øvrigt igang med at oversætte bogen til engelsk.

PisseGod Ledelse bogen blev til som et åbent projekt, hvor vi løbende inviterede folk indenfor, for at forbedre bogen. Derfor er den også tilgængelig online: www.pissegodledelse.dk 

Bogen PisseGod Ledelse

Mere om PisseGod Ledelse

For forfatterne er vi alle ledere, fordi vi lever hver især vores eget liv og kan i dagligdagen være ansvarlige mennesker – også på arbejdspladsen. Forfatterne tager derfor et opgør med nogle kendte ledelsesparadokser og maner forskellige ledelsesmyter i jorden. De deler i denne bog med glæde de knubs, de selv har fået, i ydmyg erkendelse af ikke nødvendigvis at sidde med den endegyldige sandhed. De henviser til både danske og udenlandske virksomheder, som i forskelligt omfang kan siges at være ”PisseGode Organisationer” uden magthierarki og bureaukrati.

 

Bogen er skrevet med tanke for et nyt ledelsesparadigme, hvor det at lede betyder at opnå resultater alene, gennem andre og/eller sammen med andre. Resultatet er 90 % mere ledelse. Alle løfter de ledelsesmæssige opgaver. Ledelse er ikke kun er for de 10% formelt udnævnt ledere.

 

Bogen er læsevenlig og uden de gængse buzzwords indenfor ledelsesteorien. Titlen ’PisseGod Ledelse’ indikerer, at ledelsesbegrebet gøres mere uhøjtideligt og uden arrogance. Læseren får tips, øvelser og en masse at tænke over. En af bogens pointer er, at man er nødt til konstant at udvikle sig for at være en PisseGod Leder: Hvis du vil øge din bevidsthed, skal du mindske din ubevidsthed.

 

‘PisseGod Ledelse’ (295 sider, ISBN: 9788740402391) er udgivet via Saxo Publish.

Bogen kan købes hos saxo.com. Pris: kr.239,00.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com