Uddannelse som master hypnoseterapeut

Hypnoseuddannelse i epIQlearning

Hvad angår mine engagementer i hypnoseterapi verdenen, står jeg på 2 ben.

Det ene ben er selvfølgelig i Hypnose Nord.

Det andet ben er i epIQlearning, hvor jeg – som partner – er med til at uddanne nye hypnoseterapeuter. Vi tilbyder også gruppehypnoser og trivselskoncepter til skoler, institutioner og virksomheder.

Jeg er netop kommet hjem efter 2 dage i bl.a. Vejle, hvor vi satte strøm til et nyt koncept “epIQlearning ambassadør dag”. Her havde vi inviteret dem vi (eller min makker) tidligere har uddannet. Set i bagklogsskabens ulideligt klare lys, kunne vi nok have valgt en lidt bedre dato end d. 5/5 (st. bededag, som også er en stor konfirmationsdag). Men vi samlede alligevel i alt 15 motiverede mennesker; en blanding af erfarne hypnoseterapeuter og deres gæster.

Folk kom fra nær og fjern (Nordjylland, København, Lolland mv.) og så stod den ellers på hygge og et 4 timer langt indspark om at “tage sin egen power tilbage“.

Vi sluttede det hele af med en fælleshypnose.

Jeg synes det var en rigtig god dag, og jeg tør godt sige, at det blev en succes. 

Intentionen er, at afholde ambassadør dage 2 gange årligt.

Undervisning hypnoseterapi
Undervisning hypnoseterapi
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com