Behandling af traumer og PTSD

Behandling af traumer og PTSD med hypnoseterapi

Et traume betyder sår eller skade. Det kan både været noget fysisk og noget psykisk, og det er det sidste som jeg beskæftiger os med.

Traumet kan være påført pga. en uventet og chokerende begivenhed, så som et overfald eller en ulykke, enten i forhold til én selv eller til andre.

PTSD er en kendt betegnelse for en forsinket reaktion på en sådan uventet og chokerende begivenhed, og som kan være ret invaliderende.

Fobier og angst kan være opstået som følge af traumet. Og traumer kan sætte sig i psykosomatiske symptomer, som f.eks. smerter. Der er her tale om ubearbejdede eller uintegrerede oplevelser.

Bedende mand, behandling af traumer og PTSD

Om behandlingen

Behandling af traumer og PTSD foregår gennem hypnoseterapi. Her “gennemlever” du kortvarigt traumet. Derpå tager vi læringen ud af begivenheden og samtidig gør oplevelsen “flad”.

Mange er bange for det med “genoplevelsen”, men det skal man ikke være. Du gennemlever sandsynligvis traumet ofte alligevel. Og forskellen denne gang er, at vi er 3: Dig, din højere udviklet udgave af dig selv og mig.

Læringen kan f.eks. handle om, at man blot ikke havde de ressourcer der skulle til, for at man kunne håndtere situationen bedre. Hypnoseterapien indeholder redskaber der gør, at du kan “gennemleve” den historiske begivenhed, og samtidig føle dig forholdsvis tryg.

 

Som det også fremgår af afsnittet om fobier, kan der være opstået en misforståelse i den traumatiserende situation, så det er noget “forkert” man er blevet bange for.

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om dit traume og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com