Om hypnoseterapeuten i Hypnose Nord

Om hypnoseterapeuten i Hypnose Nord – og min baggrund

Læs videre hvis du vil vide mere om hypnoseterapeuten i Hypnose Nord og kende til mine forudsætninger og passion.

Brian John McCullen Dahl profilbillede, kontaktinformation, hypnoseterapeut, terapiformerne stressbehandling, hypnoseterapi mod stress

Hvem er jeg?

Det siges at jeg – Brian John McCullen Dahl – er et rart, rummeligt, roligt og inspirerende menneske. Jeg har 59 leveår på bagen og er et familiemenneske. Min store passion er at arbejde med mennesker og at hjælpe andre til et bedre liv. For eksempel ved at hjælpe dig til at fjerne de forhindringer der måtte stå i vejen. Jeg er samtidig en stolt far, og har et blødt punkt hvad angår unge mennesker. Specielt dem som har det svært. Jeg har samtidig en HR-post i organisationen Red Barnet. Se evt. mit CV her.

Jeg har undervist nye hypnoterapeuter sammen med Tonny Læbel i virksomheden epIQlearning, men arbejder nu på at videreføre uddannelsen plus flere andre uddannelsesrettede tilbud i eget regi.

Jeg er medlem af FHHD (Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark), hvor jeg også har rollen som formand siden Marts 2024. 

Blandt mine faglige forudsætninger for at tilbyde dig NLP og hypnoseterapi, er en master og BMA grad indenfor neuro-hypnoseterapi og NLP (Neuro Linguistic Programming).

Grundforløbet er en 2-årig uddannelse der er godkendt af sundhedsstyrelsen. Her stilles der store krav til de studerendes undervisning, supervision, mundtlige og skriftlige eksaminer på alle år. 

 

 

Om mine forudsætninger

Jeg har  arbejdet med mennesker gennem 22 år som leder og har hele 6 NLP uddannelser / kurser. 

Coaching (virksomhedsrettet) er en anden uddannelse som jeg har. Derudover har jeg stor erfaring i at arbejde med og at udvikle mennesker gennem diverse ledelsesposter  gennem et langt arbejdsliv hvoraf mit seneste virke har været som selvstændig ledelseskonsulent. Jeg blev bogaktuel med bogen Pissegod Ledelse i første kvartal 2023. Bogen kan købes på dansk her og på engelsk her.

Jeg tilbyder psykologisk behandling og rådgivning såvel som virksomhedsrelateret coaching indenfor næsten alle slags problemstillinger. Jeg har nævnt nogle af dem eksplicit på websiden, men kontakt mig gerne, hvis din særlige udfordring ikke er nævnt.

Hypnosen har en særlig plads i mit faglige univers, idet den kan lede til forandringer som andre metoder må give fortabt overfor. Det vil jeg naturligvis gerne uddybe, når vi mødes.

Ud over at tale mit modersmål er jeg rimeligt flydende på engelsk og kan også tilbyde sessioner online.

Derudover efteruddanner jeg mig løbende indenfor området vha. danske såvel som internationale undervisere. Og så går jeg selv i løbende terapi hos andre hypnoseterapeuter.

Jeg vil altid gå efter årsagen til problemet, fremfor at behandle symptomet.
Brian John McCullen Dahl profilbillede, kontaktinformation, hypnoseterapeut, terapiformerne stressbehandling, hypnoseterapi mod stress
Brian John McCullen Dahl
Hypnoseterapeut
NLP practitioner kursuscertifikat, hypnoseterapeut
Hypnoterapeut kursuscertifikat, hypnoseterapeut
NLP master practitioner kursuscertifikat, hypnoseterapeut
Master hypnoseterapeut kursuscertifikat, hypnoseterapeut
BMA-grad kursuscertifikat, hypnoseterapeut
Klinikvejledning kursuscertifikat, hypnoseterapeut
Life Achiever kursuscertifikat, hypnoseterapeut
Silva metoden kursuscertifikat, hypnoseterapeut

Kontakt mig og få en uforpligtende snak om din udfordring.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com