Struktureret Målsætning

Indhold

Dette modul, som både indgår i vores terapeutiske overbygningsuddannelse og i uddannelsen Den PisseGode (selv)Leder, er målrettet en vigtig del af dit livsmæssige fundament. Et fundament som dit autentiske jeg, dit gode selvværd og din selvrespekt bør hvile på, men som vi – desværre – ikke kan tage for givet.

Modulet handler om at sætte og nå mål. Målsætning er en del af livet, og er det som skal bringe dig derhen hvor du ønsker, fremfor blot at drive med strømmen. På modulet her lærer du nogle ret effektive metoder til at planlægge og forstærke dine målsætninger, noget som du både kan bruge ift. dig selv og ift. andre. Målsætningen er også en del af rammen når der arbejdes terapeutisk eller når der coaches.

Der indgår grundlæggende viden fra NLP (Neuro Linguistic Programming)

Væk fra mål er mål hvor man IKKE ønsker noget (at slippe af med noget) og hen-imod mål er positive mål, hvor vi arbejder hen imod noget. Du lærer om vigtigheden af at have positive målsætninger.

Om forskellen mellem (gode) målsætninger og egentlige mål.

Om vigtigheden af at gøre noget andet end man plejer, når energien er lav.

En struktureret model til at danne gode målsætninger (bruges også terapeutisk til at hjælpe klienten med sin målsætning og til at gøre denne bevidst om sine styrker og svagheder).

En udvidet (NLP) model som kan bruges til  – struktureret – at danne gode målsætninger. Modellen kan også kombineres med SMARTE modellen.

Handler om, hvordan det at gøre eleven til læreren kan hjælpe et team til at gabe over selv meget store opgaver.

Vi mennesker har det med at Generalisere, Udelade og Forvrænge (GUF’e) i vores kommunikation. Du lærer at “metamodelere” dvs. at genkende GUF sprog og at udfordre det.

Hvordan man kan generalisere sine ord eller gøre dem mere specifikke. Det kan bl.a. bruges til at forbedre sin spørgeteknik, men relaterer også til målsætninger.

Makrostrategier er de overordnede steps som typisk formidles når vi skal dokumentere en arbejdsvejledning. Mikrostrategier er hvordan vedkommende, som udfører opgaven, tænker, føler, oplever og agerer.

Du lærer hvordan du afkoder både makro og mikrostrategier hos eksperter indenfor et givet område, som du enten selv, eller som du kan få andre til at adoptere. Metoden er effektiv til at finde forskellen der gør forskellen mellem dem der lykkes, og dem der ikke gør det.

Datoer

Mandag d. 9. December kl. 13-17, Tirsdag d. 10. December kl. 9-17, Onsdag d. 11. December 2024 kl. 9-17.

Sted

Undervisningen foregår i lokaler hos Nibe Erhvervspark, Skalhuse 5, 9240 Nibe.

Hvis man har brug for overnatning kan der laves en aftale med Nibe Camping som også tilbyder overnatning i hytter. Kontakt os gerne, hvis du har ønske herom, og hvis du ikke har en makker.

Pris

DKK 6899,-

Der er flere muligheder for betaling:

1) Hele beløbet på een gang

2) Depositum på DKK 2000 plus resten 1 måned inden kursusopstart.

Diverse

Kurset er med morgenmad tirsdag og onsdag med start kl. 8:30 og inkluderer også frokost og snacks undervejs.

Modulet her indgår – såvel som flere andre moduler – i vores uddannelse “En PisseGod (selv)Leder”. Det skal bemærkes, at man ikke kan tage modulerne enkeltvis og opnå certifikat på gennemført uddannelse. Årsagen er, at der også indgår andre aktiviteter på uddannelsen så som studiegruppearbejde og eksamener. Vi kan dog tilbyde en prisreduktion på DKK 2500 pr. gennemført modul, hvis du du senere vælger at tage uddannelsen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com