FHHD konference

Jeg deltog i den årlige  FHHD konference (Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter Danmark)  18-19. marts 2023 i Fredericia.

Det er altid en fornøjelse for mig, at være sammen med kollegaer. 44 var vi i år, og så er der gode muligheder for at lære nyt.

Hovednavnet var nok Bob Burns. Bob er en herlig skotte med sort humor, som er opfinderen af den teknik; The Swan, jeg bl.a. bruger til rygestop. Det føltes godt at mærke, at jeg allerede har fået teknikken godt ind under huden. Det er Bob jeg står ved siden af på billedet nedenunder.

Det var også en lejlighed til at høre mere om hypnose af børn og så en mere sanselig/kropslig version af hypnoseterapien. Derudover bød programmet på en meget abstrakt version om “jeg’et”. Indlægget  “talte til mig” da det flugter med Eckart Tolle’s tanker om det “lille jeg”  (egoet) og det “store jeg” (sjælen)..

Jeg blev også. inspireret til at købe en ny app med lydspor, som er et fantastisk redskab til en lydkulisse, når der arbejdes hypnotisk. Jeg kan selve mikse forskellige lyde sammen.

Der skulle også lige klemmes den årlige generalforsamling ind efter første dag på vores  FHHD konference. Her havde jeg fornøjelsen af at være dirigent.

Læs mere om FHHD her.

Bob Burns, FHHD konference
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com