Nå dine mål

Nå dine mål – hvorfor er det vigtigt?

 

Sat på spidsen handler alle terapeutiske behandlinger (plus coaching seancer) om at nå et mål, for du har et ønske med at komme her og at foretage positiv forandring i dit liv.

Men har du i virkeligheden analyseret dit mål til bunds, og har overvejet om det er specifikt nok; har du forpligtet dig i tid; har du overvejet hvad der gør målet realistisk; har du tænkt over hvilke ressourcer du får brug for; har du tænkt over, hvordan du vil vide hvornår du er i mål og hvor vigtigt det er for dig; har du tænkt over effekten af at nå målet i forhold til dine omgivelser og har du overvejet hvilke tab der kunne være ved at nå målet?

Der er mange ting at overveje hvad angår mål, og svage mål gør ikke din situation bedre. Derfor vil vi altid sætte ind her først.

Og én ting er at have et mål, noget andet er at nå dem. Her må du forpligte dig til handling. Men hvilken form for handling?

Og hvad er grunden til at du et havnet her, og hvad er grunden til at du ikke har nået målet endnu?

Hvad er dit udgangspunkt, dvs. din situation lige nu?

Uanset hvilken ydelse du får her i klinikken kommer vi omkring målsætning. Afhængigt af hvilke mål der er tale om, kommer vi måske også til at tale mere om hvordan du når dem. Er dit mål meget udfordrende skal vi måske fokusere på at finde og styrke dine ressourcer, og vi kan også arbejde med visualisering af dine mål.

Mand på motionscykel, nå dine mål

Betydningen af mål

Man siger at alting skabes 2 gange: Den første gang er under selve forestillingen af målet og den næste gang er den egentlige realisering.

I Alice i eventyrland møder Alice en filurkat. Dialogen udspiller sig således:

“Søde, lille filurkat, vil du ikke nok fortælle mig, hvilken vej jeg skal gå for at komme herfra?” sagde Alice.

“Det afhænger jo en hel del af, hvor du vil hen” sagde katten.

“Det er mig temmelig ligegyldigt” sagde Alice.

“Så kan det jo også være det samme, hvilken vej du går,” sagde katten.

“Bare jeg kommer et eller andet sted hen,” føjede hun til som en slags forklaring.

“Åh, det gør du sikkert,” sagde katten, “når bare du går tilstrækkelig langt.”

Som eksemplet illustrerer er det vigtigt at have et mål. Det illustrerer dog også, at det nogle gange er vigtigere at flytte sig, uanset retningen, end at stå stille.

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om dit mål og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com