Depression

Depression, hvad er det?

Depression er desværre blevet en meget almindelig og udbredt psykisk sygdom. Det handler om, at man har negative tankemønstre og følelser, føler sig trist, mangler energi. Det kan også være, at man har svært ved at koncentrere sig og at huske.

Depression kan manifestere sig på mange forskellige måder, og det kan være forskelligt fra person til person. Symptomer kan omfatte følelser af tristhed, tab af interesse, manglende energi og koncentrationsbesvær

Depression er en diagnose der stilles af læger, psykologer eller psykiatere. Depressionen kan komme i forskellige grader, lige fra let til meget svær. 

Deprimeret pige depression

Behandling

 

Jeg vil dog kunne hjælpe dig, hvis du går rundt med negative følelser og tanker. Der er dog ikke nødvendigvis noget galt med, at man – af og til – falder i et negativt hul, eller savner mening med livet. Livet kan aldrig være konstant lykke. Og tristheden er med til at give kontrast, og gøre dig i stand til at værdsætte de positive oplevelser. Omvendt skal vi ikke acceptere at være i de negative følelser konstant, for så kan det måske ende med en diagnose.

 

Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde årsagen til de negative tanker, for der igennem, at sætte ind overfor det egentlige problem. 

Jeg kan ligeledes arbejde med tankerne men decideret styre dem kan du ikke. Du kan dog lære at fokusere på tanker der er gode for dig og at fjerne fokus fra de negative tanker. Endeligt rummer det vi opfatter som negativt ofte en overset, positiv bagside. Alene at “få kontakt” med denne positive side kan være gavnligt.

Der kan ligeledes være en sammenhæng mellem dine behov for at føle dig i kontrol, og at du savner mening i tilværelsen. Endeligt kan det være sammenhænge til ens selvværd. Der er tale om eksistentielle spørgsmål som med fordel kan tales igennem og behandles terapeutisk og med hypnose.  

Har du fået en diagnose, er du på medicin eller hvis jeg har mistanke om, at du lider af en svær depression, sender jeg dig videre. Går du med selvmordstanker skal du søge hjælp med det samme gennem egen læge, psykolog eller psykiater. Jeg kan også anbefale den psykiatriske skadestue.

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om din depression / tristhed og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com