Depression

Depression, hvad er det?

Depression er desværre blevet en meget almindelig og udbredt psykisk sygdom. Det handler om, at man har negative tankemønstre og følelser, føler sig trist, mangler energi. Det kan også være, at man har svært ved at koncentrere sig og at huske.

Depression kan manifestere sig på mange forskellige måder, og det kan være forskelligt fra person til person. Symptomer kan omfatte følelser af tristhed, tab af interesse, manglende energi og koncentrationsbesvær. Jeg hører også mange sige, at de savner mening og at de har svært ved at mærke sig selv.

Depression er en diagnose der stilles af læger, psykologer eller psykiatere. Depressionen kan komme i forskellige grader, lige fra let til meget svær. 

Der er forskellige tilgange til det med depression, fx at det skyldes noget arveligt (genetik) eller at det skyldes biologiske faktorer, herunder kemiske ubalancer i hjernen. Min tilgang er lidt anderledes. Ikke at jeg vil afvise faktorerne totalt, men jeg har en grund tro om, at det ikke er de eneste forklaringer og at det langt hen ad vejen, også er muligt at kompensere på anden vis. 

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om din depression / tristhed og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret, og hvis du er seriøs omkring det, at indgå i et behandlingsforløb.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com