Behandling af ticks med hypnoseterapi

Behandling af ticks – hvad er ticks?

 

Ticks, eller ufrivillige bevægelser, er en tilstand, der påvirker millioner af mennesker over hele verden. Ticks kan være en kilde til frustration og skam, og de kan have en betydelig indvirkning på en persons livskvalitet. Behandling af ticks kan dog være enkel.

Årsagerne til ufrivillige ticks kan variere og er ikke altid helt klare. Nogle gange kan ticks være et resultat af en underliggende medicinsk tilstand. Det kan fx være Tourettes syndrom, en neurologisk lidelse eller en autoimmun sygdom. Andre gange kan ticks skyldes stress, angst eller følelsesmæssige problemer.

Forskning har også vist, at der kan være en genetisk komponent i udviklingen af ticks, da det kan forekomme i familier. Desuden kan nogle lægemidler og stoffer også forårsage ticks eller forværre eksisterende ticks.

Det er vigtigt at få en grundig evaluering og diagnose fra en læge eller en specialist, hvis du oplever ufrivillige ticks. Dette vil hjælpe med at afgøre den underliggende årsag til dine ticks og fastlægge den bedste behandling af ticks.

 
Øjne, ticks

Hypnoseterapi mod ticks

 

Hypnoseterapi kan være effektivt imod ufrivillige ticks. Det kan det fordi metoden kan hjælpe med at lindre symptomerne på ticks og måske endda finde frem til årsagen. For eksempel kan det være, at det underbevidste sind forsøger at fange din opmærksomhed, og at det gør det ved at producere de ticks du oplever. Symptomet (ticks) kan så enten fjernes eller ændres til noget mindre belastende.

Hypnoseterapi kan også være særligt effektiv til at behandle ticks, da det kan hjælpe med at afslappe musklerne og mindske spændinger og angst. Desuden kan hypnoseterapi også hjælpe med at reducere stress og forbedre søvnkvaliteten, hvilket også kan have en positiv indvirkning på ticks.

Generelt vil jeg sige, at vi ret hurtigt kan finde ud af, om hypnosen vil have nogen virkning for din oplevelse af ticks.

Kontakt mig

Du kan udfylde formularen herunder, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Derpå kan vi tage en uforpligtende en snak om din udfordring med ufrivillige ticks og du kan få min umiddelbare vurdering.

Eller, endnu bedre, kan du booke en tid med mig i kalenderen herunder. Det er optimalt, idet vi så sikrer, at vi begge har tid. 

Generelt kan jeg afse op til 30 min. for disse uforpligtende konsultationer.

De tager selvfølgelig en del af min tid, så jeg vil dog anmode om, at du kun kontakter mig, hvis du er seriøs og motiveret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com